16-12-2017 Puzzeltocht

Op zaterdag 16 december van 11.00 tot 16.00 uur kunnen inwoners en kinderen deelnemen aan een gezellige kerstpuzzeltocht. 
Deze puzzeltocht brengt de deelnemers naar de deelnemende winkels alwaar een deel van de puzzel moet worden opgelost. Het parcours van deze puzzeltocht loopt vanuit de Dreef, naar de Marktstraat, Nieuwstraat en den Deel. Deelnemers aan de puzzeltocht ontvangen een deelnameformulier en instructies waarmee ze op pad gaan om de puzzel op te lossen.
De start vindt plaats vanuit Frank van Gils catering, het eindpunt wordt nader bekend gemaakt.
Alle goed opgeloste puzzels worden beloond met een Kerst-amandelstaaf van onze meesterbakkers. Tevens worden er vanuit Bruisend Made nog 3 extra cadeaubonnen verloot.
Als winkel kunt u deelnemen aan deze puzzeltocht, u wordt verzocht om het voor de deelnemers aan deze puzzeltocht het extra gezellig en leuk te maken. Te denken valt aan: muziek, op de foto met de kerstman, een lekkernij voor iedere deelnemer enz. Wees creatief en maak er wat leuks van de keuze is aan u!
Via deze mail willen wij graag per omgaande, doch uiterlijk donderdag 30 november weten welke winkels er mee willen doen. Let op! Er kunnen maar een beperkt aantal winkels deelnemen. Wees er dus snel bij!
Nadere instructies rondom uw deelname volgen na de inventarisatie.
Met een bruisende groet!   -   Kerstcommissie Bruisend Made